Hvorfor er det viktig å ha en nettside?

Mange ser ikke viktigheten av å ha en fint oppbygd nettside, da de fleste restauranteiere ønsker å fokusere på å lage god mat og oppnå en sunn drift. I tillegg vil man gjerne fokusere på å oppdatere menyen, opprettholde en sunn økonomi og kunne lønne medarbeideren sine. Få kabalen til å gå opp. Dette er helt naturlig, og de fleste ser seg gjerne noe blind på mulighetene rundt seg når man driver med sitt dag inn og dag ut.

Et godt førsteinntrykk

En del restauranteiere tenker kanskje ikke over verdien av å dukke opp i Google når potensielle kunder søker etter et spisested. Ei at dette lille tiltaket kan bidra til at gjestene velger din restaurant fremfor konkurrenter. Vi er helt enige i at det ikke er det viktigste, da maten skal smake og service-nivået skal være på topp. Men vi mener at en fin nettside gir et godt inntrykk og kan være med på å avgjøre hvilken restaurant de velger. Helhetsinntrykket er viktig. Fra logo, nettside og profilering, til mat, service og opplevelsen forøvrig.

En kanal inn mot takeaway

Forutenom det økte salgspotensialet og helhetsinntrykket av din restaurant, vil en nettside også være en fin kanal inn mot takeaway-løsninger. Det er viktig at gjestene vet at dere tilbyr takeaway, og dette kommer godt frem på nettsidene vi tilbyr. Du kan lese mer om Tidbit Takeaway her.

 

Bygget på et solid utgangspunkt

Vi tilbyr kundene våre en One Page-nettside, bygget på verdens mest populære publiseringsplattform – WordPress. Dette gir deg som bedriftseier muligheten til å videreutvikle siden på et senere tidspunkt.

Hva menes med One Page?

En ensides-nettside samler alt av nødvendig informasjon på én side, noe som er praktisk for de som ønsker en enkel, men samtidig profesjonell løsning. Her kan potensielle gjester finne adresse og kontaktinformasjon, beskrivelse av restauranten og bilder som viser spisestedet fra sin beste side. Så hva venter du på? Ta kontakt med oss i dag, så får vi den på nett i løpet av kort tid!