Mobil Bestilling. Markedets beste løsning for bestilling på restaurant.

Med Mobil bestilling gir du gjestene dine mulighet til å bestille rett fra telefonen! Ingen nedlastninger, og bestillingene går rett til bongskriveren! Hva venter du på? 

Våre kunder er 100% fornøyde

"Når vi lanserte online bestilling gjennom Tidbit, økte omsetningen umiddelbart og vi doblet omsetningen fra uken i forveien"
Andreas
Daglig leder, Restaurant Raus

Ordre går rett til printer

Alle ordre som går gjennom Tidbit går rett til printeren du får av oss. Har du drikke som skal til baren og mat som skal til kjøkkenet, er det automatisk synkronisert i systemet. 

Betaling med Vipps og kort

Med Tidbit kan gjestene enkelt betale med Vipps eller kortbetaling. Vi har også markedets beste pris på korttransaksjoner!

Har du Lightspeed POS?

Er du kunde av Lightspeed / Gastrofix? Da kan vi glede deg med at du får ordre rett til kassen og printeren med Tidbit! Alle ordre registreres automatisk i regnskap. 

Trygg bestilling på restaurant har aldri vært viktigere.

Med det sikre systemet fra Tidbit vil du opprettholde myndighetenes smittevern tiltak. Tidbit er et system du skal bruke om du ønsker å optimalisere driften, bli mer effektive og øke omsetningen. Sist men ikke minst blir brukerne av Tidbit strålende fornøyde og du får bedre kundetilfredshet. 

Kom i gang i dag!

Send oss kontaktinformasjonen din så begynner eventyret.