Slik får du en flott logo til din restaurant!

Ønsker du en logo til restauranten?

Det finnes det mange fine og enkle verktøy for å lage en logo gratis på internett. Det skal vi vise deg i dag! Lurer du på hva en logo er? Trykk nedenfor: 

I 2020 finnes det flere restauranter i verden enn aldri før. Derfor er det ekstra viktig at man klarer å skinne best og mest mulig blant konkurrentene. For en restaurant er det viktig å spare penger og holde kontroll over kostnadene, men man kan ikke glemme uttrykket ditt! Det er dette som en potensiell restaurantgjest ser først. En stor del av utrykket til restauranten er logoen. En logo brukes til å fortelle alle rundt om hva selskapet ditt gjør, står for, leverer og hvor selskapet skal i fremtiden. Derfor er det viktig å tenke nøye gjennom hvordan du skal utforme den og det kan både være kostbart og tidskrevende å utforme en logo.

Hatchful - Enkelt og greit

Hatchful er et fantastisk verkøy fra Shopify som tilbyr flere hundre forskjellige logoer som du kan velge mellom. Du skriver helt enkelt inn navnet på restauranten din, en slogan, hvilken stil du liker og vipps, så har du plutselig en proff og pen logo. Til høyre ser du Hatchful sin logomaker. Om du ønsker å lage en logo der, kan du trykke på knappen nedenfor: 

Canva - Lag hva som helst, enkelt.

Canva er det perfekte verktøyet for deg som ønsker å lykkes på sosiale medier. Når du skal lage en logo, er det også helt fantastisk! Du søker på temaet som omhandler din restaurant i søkefeltet også finner du figurer som kan passe. Deretter kan du jobbe med hvilke farger og størrelser figurene skal ha. Det er også mulig å bruke Canva til å utforme bilder som ikke har bakgrunner. Vipps, så har du en logo! 

For å oppsummere..

Hvis du gjerne vil ha en ny logo eller kanskje trenger en logo for første gang, er både Hatchful og Canva bra verktøy å bruke. Likevel vil vi trekke frem Hatchful som en vinner i denne konkurransen når det kommer til logo. Grunnen er at Canva fokuserer veldig mye på andre digitale designs enn logoer. Hatchful har mer fokus på å gi deg den passende logoen til ditt konsept. Uansett, besøk begge sidene, og prøv det ut!