Du er i godt selskap.

Gjør som våre kunder – Ta i bruk Tidbit

Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport finner du på Bergen Lufthavn, Flesland. Spennende og inspirerende arkitektur, moderne inndredning og god mat er noe av det som venter deg her.

Quality Hotel Fredrikstad

Quality Hotel Fredrikstad er et sofistikert hotell med spennende arkitektur og moderne løsninger. Hotellet er ideelt for gjennomføring av konferanser, jobbreiser og sosiale tilstelninger.

Paa Brygga Restaurant

Der blide folk treffer likesinnede. Flott sted svært sentralt på brygga i Fredrikstad.

Nhat Viet Sushi

På Rosteds Gate i Oslo finner du Nhat Viet Sushi. Her får du bestilt Sushi, Thai mat, Viet mat og baguetter.

Baba Sushi

Baba Sushi ble første gang startet på Notodden i 2014, som ble oppkalt etter hans navn, Baba. Han er nå er både eier og sushi kokk for begge steder. Baba har mange års erfaring som sushi kokk, som gjør at hans kunnskap og evner stiger til daglig.

Siam Thai Cafe

Siam Cafe er et spisested med hovedfokus på å levere Takeaway- lunsj, middag og catering av matretter fra Thailand, men også andre asiatiske retter, til privatpersoner, bedrifter og selskaper.

Bjørkheim Kro og Motell

Siden åpningen i 1926 har Bjørkheim vært det faste stoppestedet for alle som ferdes mellom Bergen og Hardanger. Alle rom har en egen veranda med fantastisk utsikt over fjorden, og kjøkkenet er viden kjent for sin tradisjonsrike meny.

Elvebredden Restaurant

Konseptet er en familierestaurant for hele byens befolkning. Elvebredden Restaurant serverer lunsj, småretter, middagsretter, dessert og har et godt utvalg av drikke både med og uten alkohol. Restauranten ligger i Fredrikstad.

Nabo Kitchen & Bar

Nabo Kitchen Bar tilbyr et stort utvalg av retter og her kan du bla. få Tempura maki og Tempura futomaki.

Don Burger

DON er en up-and-coming fastfood restaurant, som finner sted i Jessheim. Adressen er Henrikbullsvei 115.

Burger Bite

Hos Burger Bite får du det meste av populære fastfood-retter, som hamburger, pizza og kebab.

Rolis Kjøttkjeller

Rolis kjøtkjeller er en Ungarsk familiebedrift med over 100 års erfaring med håndlagde kjøttprodukter. Alle produktene lages for hånd, uten konserveringsmiddel og med de beste Norske råvarer.