Du er i godt selskap.

Gjør som flere av våre kunder. Ta i bruk Tidbit.

Kunde

Matbørsen Bergen

Matbørsen er en flott restaurant i hjertet av Bergen. Restauranten har i over 2 måneder brukt Tidbit. 92% av deres gjester gir 5/5 stjerner på sitt besøk. Over 4000 mennesker har bestilt, og over 1.700.000 kroner har strømmet gjennom løsningen. Gjør som Matbørsen, prøv Tidbit i dag!

Kunde

Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport finner du på Bergen Lufthavn, Flesland. Spennende og inspirerende arkitektur, moderne inndredning og god mat er noe av det som venter deg her.

Kunde

Comfort Hotel Holberg

Dette nyrenoverte hotellet finner du i Strandgaten, i enden av Bergens eldste bilfrie gate. Lobbyen er utviklet spesielt for at gjestene kan jobbe i rolige omgivelser, se på fotball eller nyte mat fra deres Comfort Deli.

Kunde

Quality Hotel Fredrikstad

Quality Hotel Fredrikstad er et sofistikert hotell med spennende arkitektur og moderne løsninger. Hotellet er ideelt for gjennomføring av konferanser, jobbreiser og sosiale tilstelninger.

Kunde

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport ligger sentralt til ved Oslo Airport Gardermoen. Ved Norges største konferansehotell finner du over 45 fleksible møterom, med en totalkapasitet på 8000 deltakere.

Kunde

Bjørkheim Kro og Motell

Siden åpningen i 1926 har Bjørkheim vært det faste stoppestedet for alle som ferdes mellom Bergen og Hardanger. Alle rom har en egen veranda med fantastisk utsikt over fjorden, og kjøkkenet er viden kjent for sin tradisjonsrike meny.

Close Menu