Versjon 1.2.1.2 er ute!

 

Telefonløsningen for gjest

 

1. Sterkere uttrykk

Flere og flere aldersgrupper bruker Tidbit. Derfor har vi oppdatert kontraster, farger og linjer i nettløsningen. Et mer tydeligere design er enklere å forstå og gjør bestillingsprosessen raskere for flere brukere.

 

2. Rom/bordnummer

Nå kan du alltid se rom/bordnummer i “Meny”, “Bestilling” og “Betal”.

 

3. Funksjonen “Søk på menyen”

For at du som stamkunde på serveringsstedet kan navigere deg raskere frem, har vi utviklet “Søk på menyen” knappen. Den finner du i “Meny”.

 

 

iPad for servitør

 

1.Bedre oversikt over bord/rom bestillinger

Få en bedre oversikt over rom/bord bestillinger. I tidligere versjon brukte vi “Listview”. Dette fungerte godt under lite aktivitet. Derfor har vi utviklet et bordkart som er tydeligere og mer effektivt for deg som servitør når det står på som mest.

 

2. Bedre sikkerhet for uønsket tilgang til Tidbit utenfor sikker posisjon

Før kunne restaurantgjester eller hotellgjester fritt gå ut av restauranten og bestille fra nettsiden de brukte når de var inne på restauranten/hotellet. Nå kan du som servitør markere et bord som “Ferdig” når de går fra restauranten. På denne måten kan ikke lenger disse menneskene bestille fra det bordet uten å scanne på nytt. Nye gjester kan selvfølgelig sette seg på bordet og bestille på vanlig måte.

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.